De woningen in Residentie ’t Vleuterhuys

De 29 huurwoningen in het voormalige schoolgebouw kenmerken zich door grote raampartijen en hebben dus veel lichtinval. Een ander kenmerk is de behoorlijke verdiepingshoogte waardoor de ruimtebeleving erg prettig is. Door de entresolvloer boven de badkamer van een aantal van de studio’s wordt de hoogte deels onderbroken wat een speels effect geeft en waardoor een mooie slaapruimte ontstaat. Om deze entresolvloer te bereiken is er een houten trap of ladder geplaatst. Ook zijn er een aantal specials. Deze loft appartementen hebben ieder hun eigen unieke uitstraling en kenmerken variërend van houten spantwerken in de kap, extra gebruiksruimten op bijzondere plekken alsmede unieke Velux cabriovensters waardoor je een soort balkon krijgt.

De 6 studio’s in de nieuwbouw boven het kinderdagverblijf zijn hoogwaardig geisoleerd, hebben draai/kiep raamkozijnen tot op de vloer en zijn voorzien van een houten room divider waardoor je een studio met slaapruimte krijgt waar je tevens opbergruimte hebt. Deze appartementen zijn bereikbaar vanuit de oudbouw middels een glazen loopbrug.

Luxe afwerking voor optimaal woongenot

De woningen zijn allemaal zeer luxe afgewerkt met o.a. thermostatische douchemengkraan, grote spiegel, glazen douchescherm, hangend toilet en spotjes in de badkamer. De woonkamer heeft een hoogwaardige laminaatvloer en zwarte jaloezieën. Alle woningen zijn geheel instapklaar met geschilderde wanden, deuren en kozijnen. De luxe greeploze hoogglans keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, afzuigkap, oven en inductie kookplaat. In de meterkast zijn aansluitingen voor KPN en CAI aanwezig dus de keuze voor internet en TV abonnement is vrij.

De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp installatie. Een deel van de benodigde elektra wordt opgewekt middels de PV panelen die op het dak liggen. Ieder appartement heeft zijn eigen PV panelen.

Residentieel wonen in hartje Utrecht

Buiten blijven de markante details behouden die het gebouw zo zijn charme geven.

Via de imposante entree aan de Vleutenseweg kun je het gebouw binnentreden. Ook aan de achterzijde is het mogelijk om het gebouw te betreden vanuit de parkeerplaats of de fietsenberging. Het achterterrein wordt hoogwaardig ingericht als parkeerplaats en tuin. Een parkeerplaats kan los gehuurd worden. Er zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar voor bewoners. Een groot deel van de appartementen is bereikbaar via de lift.

Neem contact op

Heeft u interesse in een luxe huurwoning in Residentie ’t Vleuterhuys?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verhuurbemiddelaars.